З кожним днем ​​розкривається дедалі більше цікавих подробиць, як росіяни ведуть війну проти України. Новий доказ того, що вони використовують заборонені боєприпаси.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, що опубліковано на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Російський окупант під час розмови з батьком вирішив зізнатись, що їхні війська застосовують в Україні заборонені фосфорні боєприпаси. За словами Олексія, як звуть військового злочинця, випускають їх із "Градів".

"О, фосфор полетів", - захоплено відзначив окупант, додавши, що це "комбат психанув.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тату, ти знаєш, скільки тут всього використовуємо, що заборонено в принципі" - каже хлопець своєму батькові, який одразу ж зазначив, що все це заборонено Женевською конвенцією, проте, мабуть, для Росії жодні закони не писані, після чого остання віра в їхню адекватність згасає.

Не можна не відзначити того факту, що застосування фосфорних бомб заборонено Женевською конвенцією про захист жертв війни ще 1977 року, проте росіяни сміливо ігнорують ці закони.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Офіційний Кремль усе це заперечує, як і те, що через них страждають не лише військові, а й цивільні об'єкти. Через лідерські амбіції диктатора путіна жертвами вже стали десятки тисяч людей, і чим довше це продовжується, тим їх стає більше. Окупанти у такий спосіб хочуть деморалізувати український народ, проте навіть не враховують того факту, що це робить їх тільки сильнішими.

Нагадаємо, що "Українська армія – найсильніша армія у всьому світі" - деморалізований окупант вражений сміливістю ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Третя світова ще ніколи не була так близько: Китай перекидає військову техніку у бік Тайваню .

Також, мобілізований студент з "ДНР" розповів, чому умови українського полону кращі за російську армію .