Російською Федерацією може керувати не один президент, а одразу кілька. Чутки про те, що путін має відразу кілька двійників, можуть виявитися реальністю.

Про це висловився начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час ефіру телеканалу " FreeДом ".

Нещодавно британська розвідка зазначала, що російський диктатор путін може бути давно мертвий, і його ролі виконують двійники. Українська ж розвідка зазначає, що хвороба путіна справді існує, і це вже ні для кого не є секретом.

Приводом для розмови про двійників є той факт, що президент практично одночасно з'являється в різних місцях, має різні звички, а також змінюється і його зовнішність.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Картинка, скажімо так, вуха різна. А це як відбиток пальця , у кожної людини картинка вуха унікальна. Не може повторитися", - звернув увагу начальник ГУР Міноборони України.

Володимир Путін
Володимир Путін

Сумнівів у тому, що путін зразка 2010 року і зараз – різні люди, і всі мають це розуміти. Для чого це там роблять – залишається загадкою, яка обов'язково незабаром розкриється.

Володимир Путін
Володимир Путін

"Якщо проаналізувати просто за відкритими джерелами інформації того Путіна, якого показували в 1999-му році, до 2010 року, хоча там теж були іноді двійники, але в цілому ця людина, і та людина, яку показують зараз, це точно різні люди. У них різні звички, різні манери, різні ходи. У них навіть різне зростання, якщо добре придивитися», — переконаний Кирило Буданов.

Як довго зуміють росіяни брехати - ніхто не знає, але рано чи пізно вся брехня розкривається.

Нагадаємо, що не коров'ячими коржами єдиними: на Росії влаштували концерт на честь відкриття смітника

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відтісняють ворога, вже відбили близько 50 населених пунктів у Херсонській області: тікають та знищують усе довкола

Також, бронетехніка від британських друзів вже перевозить ЗСУ по всій лінії фронту: з такими Husky не страшні будь-які обстріли