Близький товариш російського диктатора путіна провів з ним зустріч. Виявилося, що у Кремлі мріють про те, щоб розпочалися мирні переговори, проте більше це схоже на провокацію.

Про це повідомив портал Sterm, описуючи зустріч ексканцлера Німеччини Герхарда Шредера з Путіним.

За словами німця, російський диктатор передав йому, що не проти провести переговори з Україною, щоб врегулювати ситуацію, проте дії його армії, як ми бачимо, вказує на протилежне.

"Хороша новина полягає в тому, що Кремль хоче рішення шляхом переговорів. Вже існував переговорний підхід до конфлікту між Україною та Росією, наприклад, у Стамбулі у березні", - сказав ексканцлер.

Герхард Шрьодер, скріншот: YouTube
Герхард Шрьодер, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він вважає, що "зернова угода" стала першим кроком на шляху до миру, і поступово її можливо вдасться розширити до припинення вогню.

Незважаючи на те, що Герхард Шредер дружить у путіним, він відкрито заявив, що це помилка російського уряду, якої не можна було допускати, проте більше підтримує в цьому питанні агресором. У заяві він зазначив, що Україна не зможе забрати Кримський півострів військовим шляхом.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

"За винятком татарської меншини, цей регіон є російським, колишній радянський державний та партійний лідер Микита Хрущов віддав його Україні, яка тоді була частиною СРСР", - сказав він.

Ну подивимося, на чиєму боці виявиться правда. А щодо мирних переговорів, якби путін хотів домовитися, то як мінімум перестав би обстрілювати всю територію України, тим самим тероризуючи мешканців.

Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube
Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube

Нагадаємо, що відважний командир Марія закликає жінок йти до армії лише за покликанням

Раніше повідомлялося, що путін боїться, що народ може збунтуватися і відправляє в Україну представників нацменшин: вбивча статистика

Також Андрій Єрмак назвав вирішальні місяці війни в Україні .