Між Вірменією та Азербайджаном загострилася ситуаціяю Обидві сторони звинуватили одна одну у порушенні перемир'я. На цьому тлі іранська військова техніка перекидується ближче до кордону з Азербайджаном.

Військова техніка армії Ірану перекидається ближче до кордону з Азербайджаном на тлі зростання напруженості в Карабаху. Про це повідомляють пабліки в телеграм-каналі, на відео розміщене в іранські ЗМІ.

Танки перевозять до кордону. Фото: кадр з відео
Танки перевозять до кордону. Фото: кадр з відео

З відео видно, що техніку - танки та САУ перевозять на вантажівках.

У МЗС Вірменії заявили, що 3 серпня збройні сили Азербайджану в черговий раз порушили угоду лідерів Вірменії, Росії та Азербайджану про припинення вогню в зоні нагірно-карабахського конфлікту у тристоронній декларації від 9 листопада 2020 року.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У зоні відповідальності російських миротворчих військ було здійснено агресію, внаслідок якої є загинули та поранені. МЗС Вірменії

Танки перевозять до кордону. Фото: кадр з відео
Танки перевозять до кордону. Фото: кадр з відео

Міноборони Азербайджану повідомило про проведення операції "Помста" в районі Нагорного Карабаху і взяття під контроль "низки важливих стратегічних висот".

У відомстві стверджують, що 3 серпня "незаконні вірменські формування, де тимчасово дислокується контингент РФ" здійснили "терористичний акт" проти Азербайджану, що привело загибелі військового.

ЄС закликає Вірменію та Азербайджан негайно припинити бойові дії.

Нагадаємо, ми писали, що головні фашисти збираються на "антифашистський конгрес": Шойгу зібрався боротися з путіним та росіянами.

Як повідомляв "Знай.ua" світ опинився на межі знищення через ядерну зброю: в ООН запропонували вихід із хиткого становища.

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро "півстакана" Медведєв бахнув глоду та зібрався захоплювати Грузію та Казахстан