Загони путіна розповіли всю правду про Ненсі Пелосі та розкрили піднаготну американської політики.

Головна "скажена бабка" краснодарського "загону путіна" не змогла придумати осмислену критику з приводу візиту Ненсі Пелосі на Тайвань. Єдине на що спромоглась скажена бабка, це на нецензурну лексику, та назвала представницю парламенту США "Пелосі-@босі".

"Загін путіна". Фото: скриншот з відео
"Загін путіна". Фото: скриншот з відео

Як не соромно, хто тебе просив про це, ти бачиш, як розбурхала весь світ. голосила бабуся, періодично вживаючи матюки.

Адекватною реакцію російських бабусь назвати важко. Жінка кричала і розмахувала руками, та звісно звинуватила США у тому, що росія напала на Україну. "Ай-я-яй", - голосила бабка, розповідаючи, що Пелосі вирішила посварити Китай з Тайванем.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Така реакція кровожерливих стареньких ще раз наголошує на деградації путінської пропаганди, яка вже не гидує вживанням нецензурного лексикону на адресу спікера Палати представників США. Якби американка захотіла прилетіти до росії, але перед цим їй би показали це відео, Ненсі точно дала б драпака.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти перевдягаються в цивільний одяг, сподіваючись втекти з України.

Як повідомляв "Знай.ua" загін путіна вимагає "повернути" Байдена до влади, вигнати "сектантів" і приглянути за ядерною зброєю.

Також "Знай.ua" інформував, що Стрєлков-Гіркін закликав росіян не їхати на відпочинок до Криму через можливий наступ ЗСУ.