Бойовик, на який ми заслужили. Російські журналісти Олександр Невзоров та Марк Фейгін разом із Олексієм Арестовичем обговорили ситуацію з українським контрнаступом.

Опубліковано розмову цієї трійці на YouTube -каналі росіянина, якого вже визнали у Кремлі іноагентом.

Під час обговорення активних боїв зайшла мова про контрнаступ українських військ на Херсонщині. Радник глави Офісу президента України вважає, що це відбуватиметься досить повільно та нудно. Однак, незважаючи на все – ефективно. Вже зараз Збройні сили України змогли деокупувати 53 населені пункти в регіоні.

"Всі чекають контрнаступу о 4 ранку, коли вдарять усі гармати громом, звідки не візьмися 100-тисячні резерви українських військ, що взялися, поскачуть на білому коні у бік Криму. Такого не буде. Буде повільний, нудний, тихий сапою просування..." - каже Олексій Арестович. під час розмови з експертами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Арестович-Фейгин. Фото: скриншот Telegram
Арестович-Фейгин. Фото: скриншот Telegram

До речі, при цьому чоловік зазначив, що у всіх подіях можна звинувачувати ще й Захід, який виростив його як політичну фігуру. Вони дозволяли йому творити свавілля і після Чеченських воєн, і після Криму, і Донбасу. А також продовжували співпрацювати з ним, що й роблять досі. З метою етичності Олексій Арестович не став називати цих держав, але зазначив, що це європейські респектабельні країни. Вони не знають, що робити з путінською росією, і це велика проблема.

Олександр Невзоров, фото: Instagram
Олександр Невзоров, фото: Instagram

Нагадаємо, що зараз ЗСУ планують величезний контрнаступ на різних ділянках, але головною метою найближчим часом є вся Херсонська область. За деякими прогнозами, це точно відбудеться до кінця року, а можливо й зовсім уже до кінця літа.

Нагадаємо, що Олексій Арестович проговорився про новий задум ЗСУ у Херсонському напрямку: десятки батальйонів не врятують окупантів

Раніше повідомлялося, що путін боїться, що народ може збунтуватися і відправляє в Україну представників нацменшин: вбивча статистика

Також спочатку – знищення окупантів: Олексій Данилов розповів, як говорити з рашистами