В Офісі президента України знову висловилися щодо ймовірних референдумів від фейкової влади окупованих територій. Все це не більше ніж провокація.

Про це розповів заступник голови ОПУ Ігор Жовква під час свого нового інтерв'ю для порталу LB.

За словами чоловіка, зараз з кожним днем ​​все більше з'являється інформація про те, що росіяни можуть розпочати проведення референдуму на окупованих територіях. У них постійно змінюються дати, плани, цілі, тому найімовірніше цього не станеться. Нервові дії Кремля зірвуть референдум.

Игорь Жовква, фото: скриншот из видео
Игорь Жовква, фото: скриншот из видео

"Ми чуємо різну інформацію, там постійно змінюються дати. Раніше йшлося про 11 вересня, тому що це збігається з єдиним днем ​​голосування в Росії, потім почалися повідомлення про те, що, можливо, ці псевдо-референдуми відбуватимуться не у вересні, а пізніше" - каже Ігор Жовква.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто при цьому відзначити, що жодна територія, де тимчасово засіла російська влада, не залишаться під їх контролем. Україна їх поверне, і це лише питання часу. Тому ні про який референдум і мови йти не може.

Игорь Жовква, фото: скриншот из видео
Игорь Жовква, фото: скриншот из видео

"Постійно посилаючи ці сигнали про проведення "голосування", Москва демонструє, що сама не впевнена, що їй вдасться зберегти контроль над тимчасово окупованими територіями. Тому все, що в кремлі роблять - транслюють подібну інформацію внутрішньої російської аудиторії", - підсумував заступник голови. ОПУ.

Нагадаємо, що ворог хотів зайняти українські позиції, натомість посів місце у пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ювелірна робота ЗСУ на Херсонському напрямку зробила росіян уразливими: залишилися без залізничного сполучення до Криму

Також, путін вже не той? Кирило Буданов розповів, чи справді росією керують двійники диктатора