Стало відомо про черговий акт тероризму від російських окупантів. Агресори обстріляли місто Торецьк, що на Донеччині. Багато поранених та загиблих.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Telegram-каналі, де поділився не лише подробицями, а й фотографіями з місця трагедії.

Найбільше від рук росіян страждають не українські захисники, а звичайне мирне населення. Окупанти мають намір обстрілювати об'єкти цивільної інфраструктури і забирають життя безневинних людей. Все для того, щоб посіяти паніку та змусити сісти за стіл переговорів, але нас таким не зламати, і боротьба продовжуватиметься аж до переможного дня.

Торецьк, фото: Донецька ОВА
Торецьк, фото: Донецька ОВА

"8 загиблих, 4 поранених – такі наслідки обстрілу Торецька, який росіяни вчинили сьогодні близько 11 години. Серед чотирьох поранених – троє дітей. За попередньою інформацією, стріляли з артилерії. Потрапили у зупинку громадського транспорту, де на той момент було скупчення людей", – зазначив Павло Кириленко у себе у публікації.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Торецьк, фото: Донецька ОВА
Торецьк, фото: Донецька ОВА

Останнім часом почастішали випадки, коли росіяни б'ють саме по зупинках громадського транспорту, адже чудово знають, що це місця, де завжди велике скупчення людей. Все це не випадковість, а наперед спланована провокація.

Торецьк, фото: Донецька ОВА
Торецьк, фото: Донецька ОВА

Їм зовсім начхати, хто там, і що буде з цими людьми. Вже давно настав час усьому світу визнати, що росія - країна терорист, яка не зупиниться. Саме тому потрібно вжити всіх кроків для того, щоб максимально послабити та ізолювати їх.

Торецьк, фото: Донецька ОВА
Торецьк, фото: Донецька ОВА

Нагадаємо, що це вам не ЗСУ – полонений офіцер проситься здавати і "засуджувати" своїх, і путіну дає пораду

Раніше повідомлялося, що Оленівка: ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію з трагедії з українськими полоненими

Також майбутнє покоління теж у небезпеці: у пропагандиста Соловйова планують заарештовувати батьків після заборони YouTube