Росіяни почали готувати наступ мінімум на трьох напрямках, щоб повторити сценарій 24 лютого, але у них нічого не вийде.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу FREEДОМ .

Наразі російські окупанти планують скинути всі сили української армії на Харківський та Донецький напрямки. Водночас, вони планують влаштувати провокацію в іншому регіоні.

Олег Жданов
Олег Жданов

"Найгірший варіант, який може бути, це те, що вони спробують наступати в напрямку Харкова з двох сторін - від Ізюму через Балаклію та з боку державного кордону. І про це йдеться вже більше тижня, як тільки почалося перегрупування російських військ. Але Харків - це буде не головний удар, вони намагаються максимально відтягнути наші сили, щоб не дати перекидати їх на інші напрями. напрямі", - сказав військовий експерт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Свої ж війська вони скидають на Криворізький напрямок, де хочуть наступати. Там розташовані всі їхні десантні війська, які тільки є в Україні, однак і тут вони зіткнуться з проблемою. Десант не вміє воювати в окопах, це лише наступальні війська.

Зaгиблі окупанти. Фото: скриншот Telegram
Зaгиблі окупанти. Фото: скриншот Telegram

Вони також вже не мають такого безлімітного використання боєприпасів, як це був деякий час тому, тому це буде складно назвати жорстоким наступом. А ось українська сторона готова до такої провокації.

"На мій погляд, справа не так у захопленні територій. Це спроба російського командування створити ілюзію масованого наступу. Вони намагаються повторити щось на зразок 24 лютого, коли з чотирьох напрямків вони заходили в Україну. Так і тут вони як мінімум на трьох напрямках. готують наступальні дії" - підсумував Олег Жданов.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що терор у Торецьку: росіяни обстріляли автобусну зупинку, купа загиблих та постраждалі діти

Раніше повідомлялося, що Оленівка: ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію з трагедії з українськими полоненими

Також, Олексій Арестович розповів, як у США на весь світ зганьбили головну "подружку" росії: путін на черзі