Кремль наказав "кадировцям" на Херсонщині стріляти в спини солдатам, які вирішать відступати. Такі чутки почали ходити серед окупантів, що дислокуються на півдні України. Про це повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу.

Кремль наказав поставити на лівому березі Дніпра в Херсоні загороджувальні загони "кадировців". Їхнє завдання не допустити відступу військ на цьому напрямі.

Кадирівці. Фото: скриншот Youtube
Кадирівці. Фото: скриншот Youtube

"Серед особового складу угруповання військ РФ у місті Херсоні поширюється інформація про розміщення на лівому березі річки Дніпро підрозділів нацгвардії чеченської республіки, які нібито отримали наказ на виконання функцій загороджувальних загонів та недопущення відступу окупаційних військ із правобережної Херсонщини", - розповів представник Генштабу.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олексій Громов додав, що російські окупанти можуть піти у наступ на Херсонському напрямку, щоб спробувати нівелювати успіхи ЗСУ, змусити відмовитися від контрнаступу та перейти до оборони. Про це свідчить велика кількість військової техніки, яку окупанти стягнули до північно-східних районів області.

Раніше Знай повідомляв, Оленівка: ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію з трагедії з українськими полоненими.

Також ми повідомляли, що ворог хотів зайняти українські позиції, натомість зайняв місце в пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ.

Крім того, наш портал писав, Україна зможе повернути Херсон у найближчі місяць-два: Том Купер.