Російські війська планують вивезти з території Білорусі 12 тисяч тонн боєприпасів до кінця серпня

Згідно з домовленостями рф і білорусі, з території вусатого диктатора розпочато вивезення боєприпасів у 1061-й центр матеріально-технічного забезпечення. Загалом до кінця місяця заплановано вивезення 12 тис. тонн боєприпасів. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram
лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram

Проблема з логістикою щодо своєчасної доставки БК у потрібній кількості в зону бойових дій у росії настільки гостра, що вона використовує ресурс РБ. Крім того, це не єдиний факт вивезення зі складів білоруської армії техніки та боєприпасів. сказано в повідомленні Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Схоже, що удари хімарсів по складах із боєприпасами поставили окупантів у незручне становище. І приходиться терміново нарощувати бойову міць використовуючи путінського лизоблюда.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

З цього можна зробити висновок, що Білорусь не готується до війни. Оскільки зараз вона стала просто ресурсною базою + плацдармом для повітряних атак на нашу територію.

Також це не говорить про дефіцит зброї та боєкомплекту у самій рф. У них його ще дуже багато та плюс до того, путін використовує ще запаси Білорусі.

Нагадаємо, ми писали, що Тука закликав українських військових обстріляти територію ворога, маємо повне моральне право.

Як повідомляв "Знай.ua" Україну окупувала не росія, а Польща - на лукашистському ТБ просувають путінські методички.

Також "Знай.ua" інформував, що харків'яни готуються зустрічати новий наступ російських окупантів з усіма "почестями".