Рашисти цілком серйозно звинуватили Україну та США у виникненні коронавірусу та інших хвороб, що викликали пандемії.

Чемпіони світу з брехні заявили, що документи, що підтверджують це, були вилучені в Україні, також там розповіли про наркотики, які "побачили" рашистські покидьки у військових частинах ЗСУ. Про це повідомляють навіть не у рашистських пабліках, а в головних пропагандистських ЗМІ.

Скриншот повідомлень
Скриншот повідомлень

Один з командувачів заявив, що у Рубіжному на Луганщині знайшли документи, які свідчать про випробування незареєстрованих препаратів, які пропонували мешканцям міста.

Не обійшла рашиська слава і Сполучені Штати. Їх вже традиційно пов'язують з Україною. Цього разу пропагандисти звинуватили США у причетності до появи коронавірусу.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Бойові" птахи. Фото: скриншот YouTube
"Бойові" птахи. Фото: скриншот YouTube

Міноборони рф припускає причетність програми USAID, пов'язаної з відловом кажанів, до виникнення нового коронавіруса. Там навіть стверджують, що до появи COVID-19 на американських навчаннях "Івент-201" відпрацьовували дії в умовах епідемії раніше невідомого коронавірусу.

Мікроби. Фото: скриншот YouTube
Мікроби. Фото: скриншот YouTube

Нагадаємо, ми писали, що астрологиня передбачила вирішальну битву в південних областях України: найближчі кілька тижнів можуть все змінити.

Як повідомляв "Знай.ua" "шістка" путіна паралізована і не може заплющити очі: звільнений Анатолій Чубайс на межі смерті.

Також "Знай.ua" інформував, кровожерлива "мати" загиблого росіянина хоче більше жертв: "Скільки треба, стільки нехай гинуть".