Стало відомо, що на окупованих українських територіях триває примусова паспортизація мирних жителів. Ще один приклад нелюдяності.

Нові дані було опубліковано на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Тимчасовій владі на окупованій території поставили завдання видати російський паспорт якомога більшій кількості українців. На жаль, на багатьох діє ця провокація, і вони не мають іншого вибору.

"Так, для мешканців міста Мелітополь та його околиць окупанти оприлюднили вимоги щодо "земельних паїв". При цьому особи, у яких досі діють вгору оренди на земельні паї, повинні переукладати його на нові. У осіб, у яких строк договору минув, повинні на підставі отриманого російського паспорта та відповідно до російського законодавства укласти новий договір. У разі, якщо термін договору минув і власник не з'явилися, особа буде позбавлена ​​права власності на володіння земельними паями" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також вони заявили, що вже у вересні цього року змінюватимуть номерні знаки на автомобілях. Спочатку зроблять тимчасові, а потім надалі знову переоформлятимуть. Без російського паспорта це зробити неможливо – чергова провокація.

російський паспорт. Фото: скриншот Youtube
російський паспорт. Фото: скриншот Youtube

На виїзді з міста продовжують перевіряти чоловіків і найбільше їх цікавлять татуювання.

"Водночас, на окупованій території Херсонщини "Міністр аграрної політики Херсонської області" о.Ковалев закликає сільгоспвиробників реєструвати діяльність та платити "податки" за законодавством РФ. Ті, хто відмовиться, позбавлятимуть права власності земельними ділянками, а власників агробізнесу висилатимуть за межі регіону" - продовжують у ГУР МО.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що окупанти рознесли ПриватБанк та Нову Пошту в Херсоні, українка показала "російський світ"

Раніше повідомлялося, що родичі встигли поховати трудягу з ДНР, але він опинився в українському полоні.

Також Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни .