Збройні сили України можуть перехитрити російських окупантів, і звільнити інші міста раніше за Херсон.

Таку думку висловив військовий експерт Сергій Грабський у ефірі Радіо НВ.

За його прогнозами, контрнаступ Збройних сил України все ж таки відбудеться, і одним із перших може бути звільнений далеко не Херсон, про який так часто говорять фахівці, а саме Мелітополь.

Студія радіо НВ, фото: скріншот із відео
Студія радіо НВ, фото: скріншот із відео

"Мелітополь може бути або результатом другої фази нашої наступальної операції (першою фазою буде звільнення правого берега), або навпаки - він може бути і першою фазою. І не забуваємо, що саме Мелітополь і околиці - це зона активних дій наших партизанів, які так само Таким чином абсолютно ймовірним і доцільним виглядає завдання ударів як з фронту, так і з тилу для деморалізації противника і знищення його бойових угруповань саме в Мелітополі", - пояснив військовий експерт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він зазначив, що Збройні сили України ведуть зараз активні бойові дії як у Херсонській області, так і у Запорізькій та Харківській.

Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube
Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube

Це говорить про те, що зараз українська армія з кожним днем ​​набуває все більше навичок для того, щоб вести наступальні дії одразу на кількох напрямках. Ми вже нарощуємо свої здібності, і тепер все залежить від кількох факторів.

"Все залежить від того, наскільки швидко ми поповнимо і матимемо у достатній кількості озброєння, бойову техніку для того, щоб здійснювати наступальні операції", - каже Сергій Грабський.

Нагадаємо, що окупанти знову підібралися під Київ: лісами виловлювали СБУ

Раніше повідомлялося, що Bayraktar отримає український дух: легендарні безпілотники виготовлятимуть прямо у нас

Також, російські ліси горять нещадним вогнем, і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га