Американський телеканал CBS News заявив, що внесе зміни до фільму про те, що лише 30-40% західних озброєнь в Україні сягають лінії фронту.

У редакції заявили, що з моменту створення матеріалу процес доставки покращився, а у серпні до Києва для контролю над озброєнням прибув американський аташе з питань оборони. Про це пише блогер Ігор Лаченков в своєму телеграм-каналі "Ланчен пише".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Глава МЗС України Дмитро Кулеба вимагає від CBS News провести внутрішнє розслідування. Дмитро Кулеба заявив, що CBS ввели в оману величезну аудиторію, поділившись необґрунтованими заявами. Він закликав негайно провести розслідування. Канал повідомив, що тимчасово не просуватиме фільм у соцмережах — його допрацюють та оновлять.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, на 4 серпня на CBS вийшов фільм "Озброюючи Україну", де журналісти процитували литовського волонтера Йонаса Охмана, який заявив, що на фронт потрапляє лише 30% переданої зброї.

Радник ОП Михайло Подоляк завив, що фільм показує, як діє пропаганда, яка націлена лише на одне - зупинити постачання зброї.

Путін, через корумпованих журналістів заходу, намагається зірвати постачання зброї для України. Але, завдяки швидкій реакції суспільства та наших дипломатів, телеканал з позором видаляє матеріал і намагається виправдатися.

Нагадаємо, ми писали, що "промиті" росіяни свято вірять, що путін захищає їхню країну від НАТО, воюючи з Україною.

Як повідомляв "Знай.ua", Bayraktar отримає український дух, легендарні безпілотники вироблятимуть просто у нас.

Також "Знай.ua" інформував, дрони влучають в "яблучко", перетворюючи ворогів на "хороших русскіх".