Черговий полонений, який воював проти українського народу. Чоловік розповів, як потрапив у полон, і того ж дня дізнався про загибель свого молодого сина.

Про це стало відомо завдяки новому допиту, що опубліковано на YouTube каналі українського активіста Володимира Золкіна. З самого початку російської агресії він проводить бесіди з тими, хто вирішив посягнути на суверенітет. Багато хто все розуміє, але, на жаль, занадто пізно.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

На цей раз поговорили вони з Борисом Афанасьєвим, що з міста Харцизьк на Донеччині. Чоловік працював на шахті і 25 лютого був примусово мобілізований. Як зізнається сам бойовик, він далекий від армії і не хотів цього робити.

Він був шокований, коли все сталося, адже очікував, що саме Україна розпочне військовим шляхом повертати Донбас. Саме це усі вісім років їм вбивали у голову пропагандисти. Співробітники військкомату навіть не дали зайти додому, а одразу відправили на фронт, навіть нічого не пояснивши. Були розмови, що це просто двотижневі навчання у Херсонській області.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У чоловіка також був син. Він служив за контрактом, і він закінчився ще в листопаді минулого року. Не з власної волі йому довелося продовжити його ще до літа, і це рішення стало для нього фатальним.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

"Точно не знаю. 23 числа він зателефонував, і сказав, що вони виїжджають, куди не знаю. Я так думаю він був десь у Маріупольському напрямі. Я тоді розмовляв із дружиною, вона сказала, що його поховали. Я вважаю, що ця війна була необов'язковим елементом. Потрібно було це вирішувати політично", - розповідає чоловік у розмові з активістом.

При цьому 7 числа чоловік потрапляє в полон. Їх привозять до СБУ, і дзвонять родичам. Вдалося додзвонитися до колишньої дружини, яка приголомшила бойовика новиною про загибель молодого сина.

"Дружина каже, добре що ти додзвонився, ми з тобою ніяк не могли зв'язатися. Ми сьогодні, 7 числа, на Благовіщення, сьогодні Льошу поховали. Я просто був в а*уе. Я потрапляю в полон цього дня, і цього дня поховали мого сина. Ось цей збіг" - підсумував Борис Афанасьєв.

Нагадаємо, що Bayraktar отримає український дух: легендарні безпілотники виготовлятимуть прямо у нас

Раніше повідомлялося, що загроза облоги Миколаєва: стало відомо про скупчення 25 тисяч російських військ

Також, секретар РНБО Олексій Данилов зробив важливу заяву про контрнаступ ЗСУ