Окупанти мають чергові проблеми, але цим вже нікого не здивуєш. Росіяни поскаржилися на величезні втрати особового складу, про які не хочуть говорити по телебаченню.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, яку опубліковано на сторінках Головного управління розвідки в Міністерстві оборони України.

Військові з окупантської армії вже не вірять у те, що їм говорять у Росії. Вони практично через півроку в Україні пізнали, що всі ці роки вірили в неіснуючі речі, і російська пропаганда сильно промиває мозок.

Родичам у телефонних розмовах вони кажуть, що реальний масштаб втрат ВС Росії в Україні в рази вищий, ніж це показують у телевізорі. Найчастіші поранення, при цьому – осколкові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Я ось бачив тиждень тому командира роти і замкомандира... Просто прилетіло в окоп, нах*й... Їх просто навпіл розірвало. Їх завантажили просто в пакет, і відвезли. Там уже все... Ми тут зараз стоїмо в обороні, бо у нас народу". мало... Хто перший бій бачить, їх багато відмовників... Розумієш, що це їх не жарти... З нашого боку багато втрат. Як би, вам по телевізору не розкажуть правди", — каже російський окупант.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

При цьому, на диво, мати погодилася з такими твердженнями. Вони вважають, що якби росіяни впізнали раптово всю правду того, що творить Кремль в Україні, вони б почали "бунтувати". Однак, вірити в нісенітниці по телевізору набагато простіше, ніж діяти. Значить, їм так зручно.

Сподіваємося, що незабаром вони дізнаються всю правду, але це вже нічого не змінить. Весь той біль, який принесли росіяни на українські землі, неможливо ніколи пробачити.

Нагадаємо, що в окупантів істерика: дрони потрапляють у "яблучко", перетворюючи ворогів на "добрих росіян"

Раніше повідомлялося, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Також, російські ліси горять нещадним вогнем, і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га