Чергове перехоплення розмови, яка показує, як насправді росіяни ставляться до своїх військових. Обіцяють відправити на ротацію, але насправді залишають воювати.

Про це стало відомо завдяки опублікованому телефонному дзвінку. З'явився запис на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Розбита техніка окупантів, фото: Facebook
Розбита техніка окупантів, фото: Facebook

Окупант скаржиться, що їх постійно обстрілює українська сторона, а на Херсонщині зовсім відсутня ротація. Цікаво, на що вони сподівалися, коли йшли воювати проти українців.

"Чесно кажучи, здається, не змінюють нас них*ра, здобуття все це", - йдеться в повідомленні окупанта.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Батько російського окупанта почав у відповідь розповідати, що вже шкодує, що змусив сина вибрати саме цю професію. Тепер, не факт, що вони колись знову побачаться, і все через амбіції кремлівського блазня путіна.

"Вибрали, блід, здуру, нах*й, тобі цю професію, тепер х*й як від неї отъ*баться. Дані саме з полку. Зараз 247-й зібралися міняти, типу по півроку, блід, буде відрядження - каже батько, у якого, судячи з усього, не вистачає цензурних слів у лексиконі.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Тим часом ЗСУ продовжують постійно обстрілювати позиції окупантів у Херсонській області, що не подобається російському злочинцю. Він тільки зараз почав усвідомлювати, куди саме потрапив, але ще не розуміє заради чого.

"Цілий день, кожні 5-10 хвилин... Артою, мінометами... Все, навіть, я тобі скажу, вдалині HIMARS ці чути. Управління 106-ї дивізії в тилу накрили, 30-ї мотострілецької бригади он 2 тижні тому". У мене в Іванівську командир полку 3 дні тому прийняв полк, нах*й еб*ть, снайпер зняв", - каже окупант.

Нагадаємо, що російські окупанти визнали, що кремлівську пропаганду побудовано на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор

Раніше повідомлялося, що бойовик із "ДНР" потрапив на церковне свято в полон до ЗСУ, і того ж дня дізнався про загибель сина на війні

Також Олексій Арестович знову заспокоїв українців на тему ядерної небезпеки: росіяни намагаються блефувати, щоб висунути ультиматум