Чергова посада про те, як путін відправляє молодих хлопців на вірну смерть в Україну. Сестра не могла вийти на зв'язок із братом із самого початку війни, але потім його тіло знайшли.

Про це стало відомо завдяки публікації у соціальних мережах дівчини на ім'я Ксенія. Вона протягом останніх півроку не могла зв'язатися зі своїм братом Данилом Козуліним.

Він вирушив воювати в Україну і востаннє виходив на зв'язок ще 23 лютого.

Російський окупант, фото: скріншот
Російський окупант, фото: скріншот

"Величезне прохання, поставте "клас", допоможіть будь ласка поширити фото мого брата! Козулін Данило Андрійович, дата народження 13.02.2001 рік. Зник безвісти під час військової спецоперації в Україні, востаннє виходив на зв'язок 23 лютого. Проходив службу за контрактом Таманська дивізія "Танкові війська" вч 58198. Якщо комусь щось відомо, повідомте будь ласка" - почала писати дівчина. Він також поділився його фотографією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тобто, зважаючи на все, він підписав контракт, і знав, на що йде. Приїхав вбивати мирних жителів України та руйнувати міста. Ну за це він і поплатився.

Російський окупант, фото: скріншот
Російський окупант, фото: скріншот

Його все ж таки знайшли, але вже мертвого. Його фото, найімовірніше, сестра вже отримала. Сподіваємося, що після цього вона розчарується у своїй владі, і знатиме, що це саме путін винний у його загибелі. Також росіяни мають розуміти, що так буде з кожним, хто зважиться на агресію в Україні. Якби не амбіції диктатора, хлопець був би живий.

Нагадаємо, що втрати російських окупантів в Україні на 12 серпня становлять 43,2 тис. осіб. Ще 200 росіян поповнили лави 200-х 11 серпня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook .

Нагадаємо, що Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме

Раніше повідомлялося, що Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді

Також у "ЛНР" зганьбилися сотнями "мисливців за хімарсами": меморіал пам'яті щодня поповнюється фотографіями