Російський диктатор путін може вже розпочати підготовку до переговорів. Він згоден на "поганий мир" з Україною і вкрай боїться програти.

Таку думку висловив британський експерт з питань України Тімоті Еш у колонці порталу NV.ua.

На його думку, вже незабаром путін може погодитися на мирні переговори з Україною, і сам про це перший заговорить. Статися це може ближче до листопада цього року, після втрати контролю над Херсонською областю.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Тімоті Еш продовжив, що якщо у Кремлі хочуть зберегти якийсь вплив на НАТО, то йому треба почати домовлятися із Заходом та Україною. Ближче до зими російські війська будуть деморалізовані та виснажені як ніколи, і йому доведеться діяти. Багато чого ще залежатиме від битви за Херсон.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Найімовірнішим є те, що битва за Херсон закінчиться протягом наступних кількох місяців, а потім, після першої спроби восени нагнути Європу з енергетичного питання, Путін запропонує якийсь світ - приблизно - у листопаді. М'яч буде на боці України - чи погодитись знову на поганий світ (як це було з "Мінськом-1" чи "Мінськом-2") - чи продовжувати боротьбу" - каже військовий експерт із Британії.

Переговори, фото: скріншот з відео
Переговори, фото: скріншот з відео

Українці боротимуться до останнього, доки не буде повністю повернуто південні області. Саме ці фактори допоможуть Україні забезпечити зміцнення миру і дасть сильніші позиції на мирних переговорах.

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

До речі, якщо мирні переговори і будуть, то вони дуже відрізнятимуться від "Мінська-1", а також "Мінська-2". У них обидві сторони мають рівні умови, або ж перевагу в української делегації.

Пов'язано це із професіоналізмом ЗСУ, а також допомогою Заходу.

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів і отримали миттєву розплату: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .