Українська захисниця Ольга воює на фронті одразу за двох, щосили намагаючись помститися за коханого чоловіка та всіх близьких, яких у неї забрала війна. Історією неймовірної українки ділиться Міністерство оборони України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Ольга зустріла повномасштабне вторгнення російських окупантів, як і багато воїнів, на передовий. Вона з 2017 року присвятила життя захисту України від загарбників. Спочатку вона була добровольцем і відповідала за зв'язки з волонтерами в Авдіївці, а потім стала морським піхотинцем, побувавши у найгарячіших точках.

Гранатометниця Ольга. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Гранатометниця Ольга. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Захисниця майстерно володіє гранатометом та наводить страх на російських загарбників. Останні місяці Ольга воює з особливою старанністю, адже під час обстрілу окупантами Яворівського полігону загинув її чоловік. Тепер жінка мститься за коханого та всіх близьких, які стали жертвами цієї кривавої війни.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Наші Захисниці не втомилися захищати Україну! Ольга робить все можливе, щоб не передати у спадок війну її двом синам, які чекають на маму з Перемогою!", - йдеться у повідомленні Міноборони.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина окупанта розкрила подробиці вибухів у Криму, і передбачила нові провокації від росіян: "На Червону площу прилетить".

Також наш портал інформував, ЗСУ обіцяють платити за кожного спійманого окупанта: найсильніше потрібні злочинці Кадирова.

Крім того, ми писали, артилерист Михайло повернувся з Китаю, щоб захистити рідну землю та заспокоїти українців: "Йдемо до Перемоги".