Українські розвідники Борис та Іван пройшли разом АТО/ООС та стали справжніми бойовими братами. Воїни вміло знищують окупантів та згуртували навколо себе колектив однодумців. Історію бійців оприлюднило Міністерство оборони України на офіційній сторінці у соцмережі Facebook.

Воїни 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Борис та Іван – розвідники, які пройшли бойове хрещення в АТО/ООС та стали бойовими братами. Навколо себе воїни згуртували колектив однодумців, які професійно та з азартом "втоптують ворога в землю".

Воїни 92 ОМБр ім. Кошового отамана Івана Сірка. Фото: facebook/Міноборони
Воїни 92 ОМБр ім. Кошового отамана Івана Сірка. Фото: facebook/Міноборони

"У кожної нашої групи є певна спеціалізація! Хтось мінометом опанував, інші – Вогами та "Джавелінами" працюють ювелірно! Штурмуємо, видавлюємо агресорів, зачищаємо наші міста від путінської орди! Ми – нащадки великого отамана! Наша справа – помста та кара ворогам !", - діляться захисники.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Підрозділ Івана та Бориса – справжній страшний сон для російських окупантів. Вийшовши на полювання, воїни не залишають противнику жодного шансу на порятунок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, переговори з росією на сьогоднішньому етапі війни призведуть до поразки України та Європи – Подоляк.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Крім того, наш портал інформував, борець за "російський світ" став свідком злочинів окупантів, але пропаганда надто сильно зачепила мозок: "Я воюю за свою родину".