Зворушливий момент під час евакуації пораненого бійця, який не зміг відпустити свого загиблого товариша в останню путь, не заспівавши йому Гімн України.

Парамедики змушені були везти пораненого бійця ЗСУ разом із загиблим побратимом, але момент розставання змусив їх зупинитися на мить, поки поранений співав прощальну пісню для загиблого Воїна. Відео розповсюдили на Facebook-сторінці Медичного Добробату "Госпітальєри".

Медики з пораненим співають гімн України. Фото: скриншот Facebook
Медики з пораненим співають гімн України. Фото: скриншот Facebook

Коли тіло забирали з машини, почули від пораненого гімну України. Це при тому, що має поранення щелепи, і кожне слово дається через жахливий біль. - йдеться у повідомленні.

Медики разом з пораненим бійцем заспівали найважливішу пісню для тих, хто дійсно поклав душу й тіло за свободу України:

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Медики з пораненим співають гімн України. Фото: скриншот Facebook
Медики з пораненим співають гімн України. Фото: скриншот Facebook

"Душу й тіло ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми, браття, козацького роду".

Варто сказати, що наразі серед захисників України більшість тих, хто до 24 лютого були простими цивільними мешканцями, вони мали зовсім інші спеціальності, далекі від військової справи. Тому кожен боєць, в першу чергу просто українець.

"Є те, що прошиває нас як нитка намистину, проходячи через шкіру, м'ясо, кістки, серце і нутро. Роблячи всіх нас поєднаними в одному візерунку", - прокоментували у дописі медики.

Нагадаємо, ми писали, що гранатометниця ВСУ зносить голови окупантам, відплачуючи за загибель чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua", на росії розсипався будинок окупанта, який воює в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що переговори з росією на сьогоднішньому етапі війни призведуть до поразки України та Європи.