У місті Новосибірську поширюють агітки та рекламні проспекти, які закликають вербуватися на війну з Україною, обіцяють небачені привілеї.

У мережі показали, як виглядають умови, за які путін пропонує рашистам стати добривом в Україні. Про це пише Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

У агітці пропонують високий рівень грошового забезпечення, (чули як скаржаться на відсутність оплати), безкоштовний проїзд до місця проведення от відпустки на себе та на одного члена сім'ї (згадайте безногого вояку, якого всім автобусом відганяли від маршрутки) та житлове забезпечення. Також обіцяють надати житло та безкоштовне лікування.

Серед вимог — дотягти до 18 років та мати 9 класів освіти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За підписання контракту в "іменних підрозділах", обіцяють подвійний оклад, оплату за добу в доларах, додаткові плюшки та премії за спеціальні операції. Крім того, обіцяють додати до пенсії та "поступити" дітей у виші. Весь текст можна побачити в агітці, яку розклеюють у далекому Новосибірську.

Скриншот реклами-агітації
Скриншот реклами-агітації

Цікаво, що навіть такі шалені привілеї не діють більше на "гарматне м'ясо", яке теж хоче жити, а не перетворитися на чергову "Ладу". Тому стали повідомляти, що мешканці "культурної столиці" також стали масово отримувати повістки, імовірно, бажаючих серед бурятів та дагестанців різко скоротилося. Зокрема мешканці кількох районів (зокрема, Адміралтейського та Кіровського) отримали повістки з вимогою прибути до військкомату

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що на росії вигадали нову причину "бавовни" у Криму: "Снаряди на сонці перегрілися.

Як повідомляв "Знай.ua" відпочивальникам у рф прилетів "привіт з полігону", намагалися перевершити Himars.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти усвідомили, що трибуналу не уникнути і знищують докази злочинів в Україні.