Одна з найдальших для України країн Нова Зеландія допоможе нам протистояти російській агресії. Готові відправити своїх інструкторів до Великобританії.

Про це повідомляє західний портал Reuters .

Нова Зеландія планує найближчим часом відправити до Великобританії приблизно 120 військових. Вони навчатимуть українських захисників зі Збройних сил України, щоб ті якнайшвидше подолали російську агресію.

Прем'єр-міністр Нової Зеландії, скріншот: Youtube
Прем'єр-міністр Нової Зеландії, скріншот: Youtube

Дві піхотні групи навчать захисників особливим навичкам, які є основними на полі бою. Все це потрібно для ефективного ведення бою, включаючи поводження зі зброєю та наданням першої допомоги у бою. Це тільки частина того, чим збираються зайнятися інструктори з Нової Зеландії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Все це проводитиметься в одному із міст Великобританії.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Нам було ясно, що кричуще посягання на суверенітет країни і подальша загибель невинних людей - це неправильно і неприпустимо. Наше засудження, як і раніше, виходитиме за рамки слів і включатиме критичну підтримку", - заявила прем'єр-міністр Джасінда Ардерн.

При цьому війська з Нової Зеландії не планують відвідувати Україну. Вони ніколи не брали участь у бойових діях на цій території, і не планують цього робити найближчим часом.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Таке ж рішення ухвалила і влада інших країн Європи. З такими партнерами незабаром ми виженемо з наших земель окупантів.

Нагадаємо, що головний тиктокер Кадиров відправляє в Україну нову партію "м'яса": попередня швидко закінчилася

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ зібрали з трофейної російської техніки унікальну артустановку: ефективно "гасить" окупантів на передовій

Також у Пентагоні захоплені бездоганністю ЗСУ на полі бою .