Український обмінний фонд з кожним днем ​​поповнюється дедалі більшою кількістю російських окупантів. Деякі з них не розуміють, що пропаганда сильно зруйнувала їхній мозок, і продовжують поширювати наративи Кремля.

Опубліковано ролик на YouTube-каналі українського активіста та журналіста Володимира Золкіна, який регулярно проводить допит російських військових та бойовиків із ОРДЛО.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Цього разу молодий хлопець підтвердив "скрєпи" путінської росії про те, що армію має пройти кожен чоловік, і це має бути їхня мрія з самого дитинства. Все тому, що це має бути орган, який забезпечує безпеку та рятує людей. Мабуть, у Росії це не так працює. Полонений вважає, що він не воював в Україні, і навіть не знає поняття "суверенна держава".

"У православних є таке поняття, що зброя не для нападу, а для захисту. Основної мети я не знаю, не я планував усіх цих заходів. Це особисто моя думка. Нам сказали захищати мирне населення від нападу західної частини. Те, що я бачив. я припускав, що тут тиранія з боку Західної частини України по відношенню до "ДНР" і "ЛНР" - каже хлопець, який навіть через півроку війни не зміг прийняти той факт, що саме його країна напала на незалежну державу, яка стрімко розвивалася.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Полонені, фото: скріншот з відео
Полонені, фото: скріншот з відео

Він також погодився з думкою, що у всьому винен Київ, адже жителі та влада не давали життя народу Донбасу, який вважає також окремою державою.

Мобілізували його на початку червня, вже через 3 місяці кровопролитної війни, і до цього часу він практично не знав нічого, що відбувається в Луганській та Донецькій областях. Не виключено, що він взагалі не був у курсі конфлікту на цій території.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Пояснити той факт, що з 2014 року вони фактично перебувають під контролем росії, і чому так відбувається – чоловік не зміг, для нього все ще винний Київ.

Погодився поїхати в Україну після перегляду телевізора, і на цьому варто закінчити, бо народ там приречений.

Нагадаємо, що українські захисники тримаються під шаленим артилерійським вогнем: Валерій Залужний повідомив про ситуацію на фронті

Раніше повідомлялося, що відступити і перефарбувати Кремль у жовто-блакитний колір: терорист Гіркін дав слушну пораду російським військовим .

Також Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму