Війна росії проти України триває, але у путіна сильніше стали проявлятися давнішні проблеми з "гарматним м'ясом", яке почало "брикати" і не хоче ставати добривом для української землі.

Відеозвернення невідомо для кого записали "лнрівці", у ньому йдеться, що вони виконали свій обов'язок та навіть оголосили день перемоги, а тому більше не мають ні бажанні, ні причин йти на війну на територію "днр". От так вони й не кидають "своїх", манкурти можуть лише виконувати накази господаря. Відео розповсюдили в телеграм-каналах.

"лнрівці" відмовились воювати. Фото: скриншот telegram
"лнрівці" відмовились воювати. Фото: скриншот telegram

Ми, військові "лнр" відмовляємося йти воювати на територію "днр". Свій обов'язок про захист луганської народної республіки ми виконали. День перемоги було оголошено главою республіки 3 липня 2022 року. Нас, погрозами, шантажем та залякуванням та обманом намагаються загнати на територію "днр" продекламували у відео

Раніше ми писали, що у агітках російських міст пропонують небачені привілеї тим, хто погодиться йти воювати в Україну. Як відомо, гарматному м'ясу не шкода дати цілу купу обіцянок, адже не факт що їх прийдеться виконувати.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що молочні ріки та кисільні береги: у мережі показали, які привілеї обіцяють "гарматному м'ясу", але і це вже не діє.

Як повідомляв "Знай.ua" Євген Карась заявив, що своїм терором росія намагається загнати Україну на Мінськ-3.

Також "Знай.ua" інформував, що головний тіктокер Кадиров відправляє в Україну нову партію "м'яса": попередня швидко закінчилася.