Мінометники ЗСУ професійно завдають ударів по російським загарбникам, залишаючись для них "невидимками" завдяки неймовірній швидкості своєї роботи. Кадри з буднів мінометників на передовій показує 93 омбр Холодний Яр на офіційній сторінці в соціальній мережі facebook.

Українські мінометники - справжні професіонали своєї справи. Їхня злагоджена і швидка робота дозволяє бути невловимими на полі бою і наводити страх на кожного російського загарбника.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Так, воїни 93 бригади Холодний Яр показали, як майстерно справляються з мінометом. Їхня справа дуже небезпечна, адже, як і піхотинці, сильно ризикують потрапити під обстріл ворога. Втім, висока швидкість роботи дозволяє їм бути невловимими і завдавати максимальних збитків загарбникам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Невловимі: мінометники 93 бригади Холодний Яр показали свою роботу! Ті, хто стріляють по окупантах мінами 82-го калібру, - найближчі до піхоти. Тому і ризик потрапити під обстріл у цих хлопців дуже високий. Тож, розгортання, прицілювання, ведення вогню та переміщення мінометних розрахунків триває лічені хвилини", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал повідомляв, ЗСУ готові: Сергій Хлань анонсував приємні новини для херсонців у найближчі тижні.

Крім того, ми писали, Михайло Подоляк розповів, як дати відчути росіянам війну: "Тільки розмови про втрату".