За військові злочини, скоєні проти українського народу росія, зокрема її президент Володимир Путін, понесе справедливе покарання. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в інтерв'ю відомому журналісту Дмитру Гордону.

Дмитро Кулеба заявив, що суд для володимира путіна і всього вищого керівництва Росії - неминучий. Рано чи пізно диктатор, який розв'язав криваву війну, отримає за заслуги, а Україна всіма силами наближатиме цей день.

Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео
Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео

"Не швидко, але суд за скоєння саме злочинів та агресії, який має засудити особисто путіна та всю його найближчу кліку, – історія цей трибунал... Точніше, ми допоможемо історії створити цей трибунал", – сказав глава МЗС України.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дмитро Кулеба вважає, що після смерті володимира путіна для росії настане найскладніший період в історії, так як народ країни-агресора відзвичаївся жити без "керманича".

"Буде найскладніший період після смерті Путіна. Найскладніший. Тому що країна відвикла жити без свого керманича", - зазначив він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами у Криму: у кожному з них путінський режим заляканий та слабшає.

Крім того, наш портал інформував, борець за "російський світ" став свідком злочинів окупантів, але пропаганда надто сильно зачепила мозок: "Я воюю за свою родину".