Після вибухів у Криму 16 серпня, на вокзалі Сімферополя утворилися черги тих, хто бажає залишити півострів.

З'явилася інформація, що люди не можуть виїхати, оскільки окупаційна "влада" скоротила маршрут потягів, що прямували з росії. Місцевих та туристів відправляють на автобуси. Відео з велетенськими чергами додомцю розповсюдили місцеві телеграм-канали. Також про масовий відтік мешканців рфії прокоментувала представниця України в Криму Таміла Ташева.

"Туристи" біжать з Криму. Фото: скриншот Telegram
"Туристи" біжать з Криму. Фото: скриншот Telegram

За її словами, після вибухів утворилися великі черги на виїзд з півострова. У Центрі стратегічних комунікацій зазначають, що на тлі останніх подій росія може ухвалити рішення про блокування виїзду з півострова для проведення так званої "контртерористичної операції", втримання мобілізаційних ресурсів та використання цивільних у якості "живого щита".

Відправлення можливе зі станції Владиславівка, куди звозять людей автобусами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Михайло Подоляк у твітері натякнув на те, що Україна "причетна" до того, що сталося в Криму.

Він нагадав, що "Крим нормальної країни — це про Чорне море, гори, відпочинок і туризм. А окупований російськими бойовиками Крим — це про вибухи складів і зростання смертельної небезпеки для загарбників і злодіїв. Демілітаризація в дії".

Нагадаємо, ми писали, що "лнрівці" оголосили "день перемоги" і відмовляються воювати за "днр".

Як повідомляв "Знай.ua" окупант під Харковом назвав три головні проблеми "другої армії світу", а командування відкриває вогонь по своїх

Також "Знай.ua" інформував, що Подоляк підрахував, що росія по цивільних українцях б'є у 73 рази більше, аніж по військових.