На війну в Україну з Росії заберуть усіх ідейних прихильників пропаганди та фанатів Z-свастики. "Захищатимуть" інтереси диктатора.

Про це стало відомо завдяки документам, які потрапили до мережі. Це отримана від доброзичливців відповідь влади Примор'я на директиву з Кремля. Путін санкціонував "заклик" на війну її ідейних прихильників.

Усього за півроку цієї кровопролитної війни Росія втратила більше військових, ніж за 10 років війни в Афганістані. Однак якщо тоді всі йшли, щоб віддати борг батьківщині, то зараз же все вирішують гроші. Путін довів свою країну до такого, що грошей немає, і щоб існувати доводиться воювати.

Міноборони рф, фото: скріншот
Міноборони рф, фото: скріншот

Набирають не лише "вагнерівців", а й обминають усі в'язниці у пошуках приголосних засуджених. Це показує, що окупанти мають величезний дефіцит гарматного м'яса.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міноборони рф, фото: скріншот
Міноборони рф, фото: скріншот

У листі Міністерства оборони начальник Головного військово-політичного управління генерал-полковник Горьомикін запропонував замістити всі втрати виключно ідейними громадянами. Тими, хто виступає за цю війну, готові йти боронити свою державу. Однак щось підказує, що таких людей буде вкрай мало, адже вони здатні тільки з домашнього дивана давати вказівки, а як тільки дійде до справи – одразу ховатися.

Міноборони рф, фото: скріншот
Міноборони рф, фото: скріншот

Тепер вони створюватимуть списки тих, хто підтримує війну, і після цього їхні справи передадуть до військкомату. Відстежуватимуть також соціальні мережі, і на замітку візьмуть тих, хто носить Z-символіку, а також ставлять лайки на публікації, де йдеться про "правильність" вчинків путіна.

Міноборони рф, фото: скріншот
Міноборони рф, фото: скріншот

Нагадаємо, що окупант зателефонував додому синові, і зізнався у безпорадності "другої армії світу"

Раніше повідомлялося, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме