У Курській області вибухнув "Камаз", який перевозив у кузові "другу армію світу", зменшивши кількість цього угрупування.

За інформацією російських телеграм-каналів, найбільш імовірно, що вантажівка з "гарматним м'ясом" наїхала на протитанкову міну.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

За їхніми даними, загинув один військовослужбовець, ще двох госпіталізували.

Інцидент стався о третій годині 17 серпня, у той самий день, коли у Криму сталося декілька підривів на складах боєкомплектів та на військовому аеродромі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Подія з підривом "Камазу" трапилася між селищем Новий Шлях та селом Волфіно поряд із кордоном. Того ж дня двох поранених направили до лікарні.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, зранку 17 серпня в Джанкої, на військовій базі рф сталася пожежа з детонацією боєкомплекту, за даними української розвідки, це могло трапитися через недотримання пожежної безпеки самими росіянами.

Також були повідомлення щодо вибухів поблизу Симферополя, на авіабазі де базувалися винищувачі, українська сторона не підтвердила свою дотичність до вибухів у окупованому Криму.

Наступного дня стало відомо, що авіацію терміново переміщують з авіабаз у Криму подалі від кордону.

Нагадаємо, ми писали, що путін зібрався мобілізувати інтернет-патріотів, які підтримують війну: дивані експерти напружилися.

Як повідомляв "Знай.ua" Олег Жданов розповів, чому важливо зберегти життя окупантів на Херсонському напрямку: можуть стати корисними.

Також "Знай.ua" інформував, російські окупанти порадували ЗСУ видовищною самоліквідацією: премія Дарвіна знайшла своїх лауреатів.