7 мільйонів рублів за загиблого солдата зводять з розуму російські сім'ї, до Telegram-боту "Біла лада" вже надійшло близько 100 повідомлень від росіян з проханням про ліквідацію їхніх родичів.

За півтора тижня роботи українського бота адміністратори "Білої лади" отримали понад 100 звернень з координатами, місцями розташування та особистими даними орків. До речі, 17 серпня бот повідомив про перше виконане замовлення — було ліквідовано росіянина з арстана шангаліїва.

"Криваві" гроші. Фото: скриншот Youtube
"Криваві" гроші. Фото: скриншот Youtube

У боті з'явилася інформація, що мати та батько можуть оформлювати свої "гробові".

Від усієї душі вітаємо максуту Миколайовича тв Світлану Марсовну Шангалієвих з Саратова, зі смертю їхнього сина арстана. 0 серпня його було внесено у наш бот, а 14 серпня ми виконали ваші побажання. Бажаємо вам отримати швидше ваші 7 млн рублів та почати жити щасливо. - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Український Telegram-бот "Біла лада" створений допомагати прихильникам путіна скоріше отримати виплати за вбитого сина чи чоловіка. У роботі потрібно вказати інформацію про родича, який служить в окупаційній армії і почекати, поки його ліквідують ЗСУ.

Після вирішення справи, родичі зможуть звернутися до своєї влади і отримати "гробові". Єдиною турботою залишиться придумати, на що витратити криваві гроші - купити білу Ладу або влаштувати гучні "поминки".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що Олаф Шольц забрав методичку у Макрона, і закликав світ вести діалог із терористами.

Як повідомляв "Знай.ua", путін зібрався мобілізувати інтернет-патріотів, які підтримують війну: дивані експерти напружилися.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти порадували ЗСУ видовищною самоліквідацією: премія Дарвіна знайшла своїх лауреатів.