У тимчасово анексованому росією Кримському півострові підтвердилася гіпотеза про те, що "щури тікають з корабля першими". «Керівництво» цієї території залишили півострів після низки вибухів.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на власні джерела у розвідці.

Справа в тому, що незадовго до цього було перекрито рух Кримським мостом півострова. Спочатку передбачалося, що росіяни у такий спосіб намагаються захистити громадян від ймовірних обстрілів, але реальність виявилася іншою.

Вибухи в Криму. Фото: скриншот з відео
Вибухи в Криму. Фото: скриншот з відео

Справа в тому, що верхівка Криму в особі "прем'єра" Сергія Аксьонова, а також "спікера" Володимира Константинова швидко залишили територію півострова.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виїхали вони, як зазначили в українській розвідці, після дзвінка від московського куратора. Їм повідомили, що життю найближчим часом загрожує небезпека.

Аксьонов. Фото: YouTube
Аксьонов. Фото: YouTube

Після цього вони оперативно прийняли рішення виїхати і вивезли і з півострова своїх дружин, дітей і навіть коханок в машинах, що охороняються, передають журналісти.

"Підлеглі "прем'єра" всю ніч знищували документи. Наразі сім'ї "політиків" перебувають у Ростові, де оселилися в одному з готелів. Активно заливають страх у місцевих ресторанах і відзначають власний порятунок. Про повернення в півострів поки не йдеться", - сказано у повідомленні.

Сергій Аксьонов, скріншот відео
Сергій Аксьонов, скріншот відео

"Веселе життя" для них тільки починається, і незабаром їм доведеться попрощатися з Кримом назавжди. Усіх злочинців обов'язково покарають, але спершу нам треба повернути свої території назад під контроль офіційного Києва.

"Туристи" біжать з Криму. Фото: скриншот Telegram
"Туристи" біжать з Криму. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що окупант зателефонував додому синові, і зізнався у безпорадності "другої армії світу"

Раніше повідомлялося, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме