Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив звернутися до українців після нового інтерв'ю Володимира Зеленського. Закликав не шукати зради там, де її немає.

Про це він висловився під час чергового ефіру з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Протягом останніх шести місяців вони регулярно збираються та обговорюють ситуацію на фронті.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Справа в тому, що у своєму новому інтерв'ю Володимир Зеленський вирішив відкрити карти того, що в ОПУ всі знали про початок вторгнення російських військ. Майже до секунди був відомий час і дата, проте населення вирішили не попереджати. Через це на офіс президента обрушилася хвиля критики, і радник Єрмака закликав громадян не витрачати енергію даремно, адже це було важке, але як показала практика - правильне рішення.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Україна була готова до цього, і всілякі маніпуляції зараз не на часі.

"Насправді ми наробили помилок. Все. Можна було зробити набагато більше для підготовки до цього типу вторгнення. Але тільки що можна було зробити, може судити лише дуже вузька група фахівців, до яких більшість крикунів не належить. Мозків не вистачає, освіти та досвіду практичного", - вважає Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Після війни повинна буде зібратися спеціальна комісія, як зазначає радник голови ОПУ, яка й має провести розслідування, а також зробити висновок.

"Можливо, дуже безсторонній для нинішньої влади - хто, як і до чого готувався, що можна було зробити. І друге - хто що давав. Яка була допомога, які зусилля", - підсумував Олексій Арестович.

Нагадаємо, що литовський депутат потроїв росіян, які бажають отримати туристичну візу

Раніше повідомлялося, що таролог передбачила упадницькі настрої в Кремлі, у путіна залишилося кілька провальних сценаріїв

Також, Лукашенко за прикладом путіна набирає до армії неповнолітніх випускників: зі шкільного двору одразу в Україну