Соловйов почав розповідати, що в нього вкрали італійську нерухомість, але він не шкодує, імовірно, путін пообіцяв щось краще.

У своєму черговому "вис*рі" Соловйов ніс ахінею про візи, законність у Європі, яку вони так серйозно критикували довгий час, та те, що найвища цінність служити "бездарному кривавому клоуну".

Соловйов. Фото: скриншот з відео
Соловйов. Фото: скриншот з відео

Звісно він називав інше прізвище, але всі розуміють, що пропагандист Кремля описує саме портрет свого господаря, путіна.

Не втримався від приписування "нацизму" усім країнам світу, хоча всім давно зрозуміло, що саме рф є найбільш нацистською державою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Шольц намагається стриматися, хоча він кінчена нацистська погань, - пропагандист путіна.

Причина, що викликало стільки г*вна у бік європейських країн у пропагандиста Соловйова, відкликання шенгенських віз країнами Прибалтики та втрата нерухомості, яке було застосоване, як санкції, через війну в Україні.

Соловйов згадав слово демократичні цінності, його просто рознесло від цього. Виявляється рашисти хотіли робити все, що їм заманеться, нападати на мирні країни, вбивати дітей, грабувати та вчиняти наругу, і робити все це безкарно, апелюючи до демократичних законів у всьому світі.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандист Соловйов знову "ущемився" через країни Балтії: після України обіцяє війну Естонії, Латвії та Литві.

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандист Соловйов натякнув ЗСУ на нові цілі: розчарувався у "другій армії".

Також "Знай.ua" інформував, майбутнє покоління теж у небезпеці: у пропагандиста Соловйова планують заарештовувати батьків після заборони YouTube.