Російські пропагандисти все ще не можуть заспокоїтись, і постійно шукають нові причини для того, щоб розкритикувати Україну та її владу. Найчастіше все це їх хворі фантазії, і нічого спільного з реальністю не мають.

Про це вони всі поговорили у ток-шоу головного пропагандиста великої росії Володимира Соловйова. Там він регулярно збирає групу "експертів", із якими разом говорить про Україну. Наче в їхній країні немає своїх проблем.

" Коли я ріс, за радянських часів, було дуже важливе таке уявлення, що треба було бути, а не здаватися. А зараз у мене таке враження, що всі намагаються здаватися, а не бути " – натякає росіянин на український уряд.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Вся справа у зовнішньому вигляді Володимира Зеленського під час зустрічі з генсеком ООН та президентом Туреччини. Пропагандистам не сподобалося, що він зустрічав їх не в офіційному костюмі, а у воєнній футболці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ну , ось, коли приїжджають, здавалося б люди, які займають деяку посаду. Зокрема людина, яка є султаном, ой, вибачте, керівником Туреччини. І приїжджає не знаю хто, і вдає керівників ООН. скоро перестане бути країною, яка тимчасово перебуває на російських землях, вони там зустрічаються з людиною, яка раптом вирішила, що він президент країни. Чому це нікчема в майці? Ну йому платять мільярди щомісяця. Що вони одягнені як придурки. хоча б повага? Ось це гра ” – каже російський пропагандист.

Соловйов. Фото: скриншот з відео
Соловйов. Фото: скриншот з відео

Вони ніяк не можуть змиритися зі своєю неповноцінністю, тому почали ображати Україну, а також її керівників. При цьому він вважає, що це Україні потрібна була ця зустріч у Львові, а не гостям. На це звертати уваги не варто, адже вже незабаром цей "журналіст" шукатиме способів, щоб втекти з цієї країни, але його знайдуть навіть на іншій планеті. Ми всі діждемося ролик із покаянням.

Нагадаємо, що Сергій Лавров скучив за подорожами, і благає США про візу: політика ізоляції перестала працювати

Раніше повідомлялося, що радник ВП Подоляк спрогнозував збільшення кількості "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не лише

Також ЗСУ збираються дотиснути окупантів у Херсоні: довго росіяни не протягнуть