Після того, як в Україні придбали супутник ICEYE, який видає якісні знімки місцевості з великим розширенням та не залежить від погодних умов, ворог швидко видав "методички" як уникнути дії супутника.

У окупованому Херсоні роздають флаєри з чіткими "інструкціями". Фотодокази публікують у телеграм-каналах.

Скриншот листівки. Фото: Telegram
Скриншот листівки. Фото: Telegram

Отже що пропонують робити, щоб "не потрапити під дію" супутника. Листівка так і називається "Як уникнути впливу супутника ICEYE".

У рекомендаціях лише декілька пунктів, всі вони націлені імовірно на залякування "гарматного м'яса" та зомбаків, та звуження каналів поступання інформації. Адже нормальна людина побачивши її просто скористається першим сміттєвим баком, для "утилізації" таких порад.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Отже, що пропонують загарбники: "мінімізувати використання мережі Інтернет. Використовувати лише достовірні джерела інформації такі як державні телеканали РФ. Не допускати скупчення на відкритій території особистого складу та військової техніки. Більш ретельно маскувати позиції та військову техніку. Контролювати тривалість роботи станції РЕБ та своєчасно змінювати їхню позицію".

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Притула засмучений поведінкою українців, після покупки супутника пішла правда: "Я мало роблю, організм теліпає".

Як повідомляв "Знай.ua", що Сергій Притула та Ігор Лаченков показали, заради чого українці зібрали 600 мільйонів гривень.

Також "Знай.ua" інформував, що сталася детонація складів у Джанкої, вибухи в районі військового аеродрому в Симферополі, що відомо.