У Росії люблять приписувати собі неіснуючі перемоги, але цього разу вони перевершили самих себе. У міноборони росії явно перестаралися із забороненими речовинами, адже з усією серйозністю заявили про знищення супутника ICEYE силами ППО. Повідомлення опублікував офіційний представник російського оборонного відомства Ігор Конашенков.

Російська пропаганда обожнює вигадувати і приписувати перемоги, яких ніколи не було і не могло бути. Це стосується, зокрема, і бойових дій в Україні, які розпочав Кремль. Якщо раніше, заяви про "успіх" росіян викликали сміх, то нещодавнє повідомлення міноборони Росії може спровокувати справжню істерику.

Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube
Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube

Так, офіційний представник міноборони Росії Ігор Конашенков, мабуть, переплутав таблетки і в повному обсязі заявив про ліквідацію українського супутника ICEYE. Цікаво, що вразило цей об'єкт "всемогутнє" російське ППО.

Повідомлення міноборони рф. Фото: скрін telegram
Повідомлення міноборони рф. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"ППО Севастополя збило супутник ICEYE. Тільки вчора вони вихвалялися, як стежитимуть за нашими військовими, а вже сьогодні спрацювали сили ППО і супутника не стало", - йдеться у повідомленні міноборони Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, окупанти злякалися українського супутника ICEYE і вже наштампували методички: "Не використовувати інтернет".

Також наш портал інформував, москвичі продовжують вірити путіну та Міноборони, а потім дивуються "чому українці вважають ворогами росію" - нове соцопитування.

Крім того, ми писали, у головного пропагандиста путіна Соловйова закінчилася фантазія, довелося розкритикувати стиль Зеленського: "Вдягнені як придурки".