Після новини про підрив машини доньки ідеолога "руського миру", пропагандиста Олександра Дугіна, через який вона й померла, російська влада звинуватила в причетності Україну. Це було зроблено з метою приписати країні гостероризм.

Про це заявила пропагандистка Марія Захарова, а роздмухали російські ЗМІ. Ворог уже не вперше намагається очорнити Україну, влаштовуючи різні провокації. Але цього разу все зайшло занадто далеко – росіяни стверджують, що в загибелі доньки Дугіна є "український слід". Звідси й звинувачення у гостероризмі.

Скріншот з Telegram, Геращенко
Скріншот з Telegram, Геращенко

Радник голови ВП Михайло Подолякзнайшов, що на це відповісти. За його словами, треба одразу виключити будь-яку причетність України до цієї ситуації. Адже, як він висловився, це тільки в росії подібні методи ведення війни.

"Наголошую, що Україна, безумовно, до цього не має відношення, тому що ми не є кримінальною державою, якою є Російська Федерація, і тим більше не терористична держава", - заявив Подоляк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Є інформація, що на місці доньки мав бути її батько, Дугін. Радник висунув свої припущення, кому могла знадобитися його смерть.

Олександр Дугін. Фото: скрін youtube
Олександр Дугін. Фото: скрін youtube

Він вважає, що це результат боротьби різних політичних угруповань у росії, проте цю ситуацію використовуватимуть для збільшення ідеологічного інформаційного тиску на російське суспільство. А ще таким чином хочуть розігнати істерію, щоб потім оголосити масову мобілізацію.

"Щось типу "давайте підемо все ж таки, дійсно, масово різати українців", - додав Подоляк.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Раніше ми писали про те, що в Москві висадили в повітря автомобіль з донькою головного ідеолога рашизму Олександра Дугіна: він мав бути на її місці.

Як повідомляв Знай.ua, НАТО запровадить свої війська до України: експерт озвучив умови

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ отримають від США нові "плюшки", здатні переламати хід війни