У Чорнобаївці ще раз знищили ворожі боєприпаси. Хоч росіяни намагаються робити більше складів з меншим накопиченням сили, однак ЗСУ дістають всюди.

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань на своїй сторінці в Facebook. Він повідомив, що останнім часом почастішали повідомлення з Чорнобаївки, однак вибухи, які чують місцеві мешканці набагато менш потужні, через те, що росіяни стали розділяти склади боєприпасів, роблячи багато, але з меншою кількістю БК, такі собі польові склади.

Сергій Хлань. Фото: скриншот Youtube
Сергій Хлань. Фото: скриншот Youtube

Однак це не заважає ЗСУ знищувати далі їхню зброю. За словами Сергія Хланя, Нова Каховка стала новим логістичним хабом окупантів, відповідно для ЗСУ вона стала новою "Чорнобаївкою". Через зручність для російської армії розміщувати там боєприпаси. Вони переправляли зброю та боєзапас у бік Миколаївського напрямку, та у бік Криворізького напрямку.

Вони стягували у місто по Новокаховській ГЕС зброю та техніку, та викликали вогонь ЗСУ по складах.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знищення складів бк. Фото: скриншот Youtube
Знищення складів бк. Фото: скриншот Youtube

Однак, після того, як автомобільне полотно греблі Каховської ГЕС було пошкоджено влучними пострілами, доставка зброї ускладниться.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ отримають від США нові "плюшки", здатні переламати хід війни.

Як повідомляв "Знай.ua" Київську область можуть атакувати з боку Білорусі, але українські бійці готові до будь-яких сценаріїв – голова КОВА Кулеба.

Також "Знай.ua" інформував, у Москві підірвали авто з донькою головного ідеолога рашизму Олександра Дугіна: він мав бути на її місці.