Чергова перемога українців. Генеральний директор турецької компанії Baykar Makina похвалив військових за навички у використанні БПЛА "Байрактор".

Про це повідомив генеральний директор компанії Baykar Makina Халюк Байрактар ​​в ефірі інформаційного телемарафону .

За його словами, українські захисники вже півроку демонструють професійні навички у використанні цього виду безпілотників. Тобто можна зробити висновки, що він вкрай задоволений і має намір продовжувати співпрацю надалі. Це ще одна велика перемога України.

Bayraktar, фото: скріншот з відео
Bayraktar, фото: скріншот з відео

"Наші безпілотні летальні системи посилюють армію на полі бою, допомагають користувачам мати розуміння ситуації 24/7, вести тривале спостереження та підтримувати бойові дії на землі. До війни ми тренували українських операторів, тому вони спритно використовують безпілотники. Я стежу за їхньою роботою за новинами і бачу їхню ефективність”, - сказав він.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Їх продовжують удосконалювати і війна в Україні допомагає. Відгуки від військових показують, що треба додати, а що прибрати. Тобто обидві сторони у плюсі. Україна отримує гарне озброєння, а турецька компанія – досвід. Звичайно ж, найкраще б цього взагалі не сталося, але диктатор путін мав інші плани.

Bayraktar, фото: скріншот з відео
Bayraktar, фото: скріншот з відео

"Між нашими двома країнами є стратегічні поради найвищого рівня з 2011-го року. Співпраця в повітряному та космічному оборонному секторі після поставки Bayraktar лише прискорилася. Обидві сторони отримують зараз свої переваги. Обидві налагодили ланцюги постачання та самозабезпечення. проект заводу, який ми розпочали кілька років тому, коли президент України відвідав Baykar Makina. Це була поїздка Зеленського до Туреччини у 2019 році. Тоді українські оператори якраз тренувалися у Туреччині, він відвідав їх на наших об'єктах", - розповів Байрактар.

Байрактар. Фото: скриншот Youtube
Байрактар. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів і отримали миттєву розплату: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .