Британські військові можуть розпочати підготовку до можливої ​​війни проти росії. Звісно ж, на боці України.

Про це пише британський таблоїд Mirror з посиланням на уорент-офіцера Пола Карні та генерала Річарда Данната.

Справа в тому, що за його заявою британських військових закликали розпочати підготовку до війни в Україні. Вони мають бути готові до того, що за певного сценарію їх можуть туди направити, але насамперед це питання їм сказали обговорити з рідними.

Військові НАТО. Фото: скрін youtube
Військові НАТО. Фото: скрін youtube

Пол Карні зазначив, що військові з Великобританії мають бути «готовими до відображення будь-якої агресії». За певних сценарій це може статися, але, поки що такий варіант на повному серйозі не розглядають. Солдат почали перевіряти на фізичну підготовку, а також закликали подбати про близьких. У разі відправлення на війну вони довго не зможуть з ними зв'язатися.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я прошу, щоб ви зараз обговорили з ними потенційну відправку. Знайдіть номери мереж підтримки та відповідних людей, які можуть їм допомогти, наприклад, офіцера відділу соціального забезпечення", – закликав Карні.

Військові, фото: скріншот із відео
Військові, фото: скріншот із відео

Генерал Річард Даннат також висловився із цього приводу. Він вважає, що це може статися, якщо росіяни не продовжать показувати свою агресію на чужих територіях.

"Це не означає, що армія збирається їхати в Україну, але обов'язком будь-якої армії у мирний час є підготовка до війни у ​​кожному аспекті життя. Однак, враховуючи війну в Європі, агресивну Росію та стурбовані країни на кордонах Росії, цілком розумно, що британські солдати реалістично дивляться на те, що може статися", – сказав він.

Військові, фото: Facebook
Військові, фото: Facebook

Нагадаємо, що російські пропагандисти до кінця днів житимуть, озираючись - симоньян розповіла, без чого навіть ніс не висовує на вулицю

Раніше повідомлялося, що воїн ЗСУ Дмитро Кметюк встановив новий світовий рекорд: скоріше майже на секунду

Також, російські окупанти готують масований ракетний удар: Михайло Подоляк попередив українців про небезпечні дні