Навіть росіяни почали почуватися безпорадно в цій війні. Вони вже не вірять у свою перемогу і хочуть втекти додому.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, яка була опублікована на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Ворожі війська усвідомлюють, що все, що на них чекає в Україні - це смерть, і іншого результату бути навіть не може.

Жінка, яка має відношення до військових справ Росії, зателефонувала з окупантом. Вона в бесіді з ним вирішила додати порцію демотивації, і зазначила, що їм усім скоро "нехай буде". За її словами, свідчать про це заяви інших військових та "дівчат, що возять гуманітарку".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Чим більше дізнаємося, чим більше чуємо, що нам пі**а буде. У нас же тут є люди, які їздять, гуманітарку в штаб збирають і туди возять до вас. У нас тут нещодавно Гульово били та били Свердликово. Хлопців перестріляли та чи то на Курськ, чи на Москву відправили поранених", – повідомила знайома окупанта.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Вона також зазначила, що найімовірніше найближчими днями Збройні сили України готують масштабний наступ, який має принести свої плоди. Тобто, ще більше жертв серед росіян.

Судять вони виключно за своїми вчинками, і думають, що українці будуть використовувати їхню методичку. А саме – обстріли Донецька та Луганська. Тож усім молодим заборонено виходити на вулицю після 11 години вечора. Схоже, чесно кажучи, на спробу натиснути на людей.

"До чого готуватися - незрозуміло. Люди вже бояться і спати лягати. Бояться зайвий раз вийти на вулицю. Сказали, щоб діти ні в якому разі не виходили на вулицю після 11, без різниці, 18 або 20 років, щоб нікого не було з молоді. ", - зазначила жінка далі.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Вони переймаються обстрілом нафтобази, але чомусь не відчувають можливих наслідків після вибуху Запорізької АЕС, провокації на якій влаштовують окупанти.

Нагадаємо, що держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня

Раніше повідомлялося, що в Міноборони Росії перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE

Також, батько та син із ЗСУ пліч-о-пліч очищають українську землю від окупантів: разом зібрали чимало трофеїв