У Сполучених Штатах Америки готують черговий сюрприз для України. Йдеться про постачання дронів-камікадзе Switchblade, які мають добре показати себе на полі бою.

Про це повідомляє Defense News.

За попередніми даними, американська армія готова укласти новий контракт і поставити близько 600 таких Дронов-камікадзе для України. Вони можуть кардинально змінити гру на полі бою, тому залишилося лише дочекатися.

Армія Дронов, фото: Telegram
Армія Дронов, фото: Telegram

Якийсь час тому американські партнери вже постачали в Україну кілька одиниць Switchblade 300, але значно меншого радіусу дії. Тоді досі ми приїхали та Phoenix Ghost.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У зв'язку з тим, що до контрнаступу Збройних сил України в південних областях країни залишилося не так багато часу, саме Switchblade 600 відіграють колосальну роль у завданні ударів по російським військам та техніці. Це те, що нам так сьогодні потрібно.

Армія Дронов, фото: Telegram
Армія Дронов, фото: Telegram

"Ця здатність Switchblade може бути корисною, оскільки українці готують наступ на Херсон і Крим. Дрони можуть бути запущені за межі досяжності російських систем і завдати шкоди російській інфраструктурі", - пояснив експерт Центру військово-морського флоту США Семюел Бендетт.

Варто відразу зазначити, що ці дрони-камікадзе можуть атакувати цілі на відстані приблизно 40 кілометрів, а також перебувають у повітрі не менше 40 хвилин.

Коли вони надійдуть до України - поки що інформації немає, однак сподіваємося, що станеться це найближчим часом.

Нагадаємо, що гелікоптери з дефектами та бронемашини без броні: Кремль посилає окупантів на забій у консервних банках

Раніше повідомлялося, що російські окупанти усвідомили, що трибуналу не уникнути і знищують докази злочинів в Україні .

Також українські захисники тримаються під шаленим артилерійським вогнем: Валерій Залужний повідомив про ситуацію на фронті