З'явилося чергове підтвердження того, що російське командування та солдати відмовляються йти у наступ. Бояться, що після боїв із ЗСУ не виживуть, і правильно роблять.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, яка була опублікована на сторінках Головного управління розведи Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Цього разу російський окупант зателефонував майору, і запитав, що буде у разі відмови, чи відразу їх звільнять. Той зазначив, що поки що нікого не звільнили, але випадків було вже багато.

"Просто, ну, у нас вчора інцидент стався. Нас хотіли, ну, повинні були виїхати на виїзд, виходить на підтримку. І в нас зараз перевзуються в повітрі, бл*ть, наше командування і просто там 17 полк відмовляється. І нам кажуть, ви, о 4:30 ми виїжджаємо і нам о 4 кажуть: «ви зараз їдете наступати». А у нас нічим не готовим, просто нічим: ні плану, "як, че, хто буде на якій позиції". Нічого нема... Ми просто не з ким поїдемо... Ну, там цей, все командування, все наше, командир роти наш, комбат... Вони всі відмову написали... Я разом з ними вчора написав. "Ніх*я не готове, бути м'ясом я не хочу" - розповідає росіянин.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вони бояться розпочинати бій з українськими захисниками, особливо після того, як нам надійшло озброєння від західних партнерів. З ним російським злочинцям точно не вижити, тому є проста людська порада - бігти, доки є така можливість.

У телефонній розмові окупант зазначив, що якщо його не звільнять 15-го числа, то доведеться писати знову рапорт про звільнення, і до 15 жовтня намагатиметься втекти, адже він не очікував такої боротьби.

"Тож ось який з нами був, ну з нами в тій точці. Вони на танку сиділи, в них прилетіло, їм у вежу – 200-й одразу нах*й. А він буквально два місяці тому, а в нього дружина та дитина теж , я ах*ел" - поділився ще однією "мотиваційною історією" майор.

Нагадаємо, що вибухи у Новій Каховці та Чорнобаївці: депутат Херсонщини пояснив, чому детонація стала менш гучною

Раніше повідомлялося, що Київську область можуть атакувати з боку Білорусі, але українські бійці готові до будь-яких сценаріїв – голова КОВА Куліба

Також "Елітні" російські десантники масово відмовляються їхати на війну в Україну: не мотивують ні гроші, ні нагороди