Війна в Україні триває вже 6 місяців... з 24 лютого 2022 року минуло понад 180 днів, упродовж яких воїни ЗСУ, Нацгвардія, Національна поліція та інші категорії наших захисників героїчно протистоять ворогові, захищаючи наші землі від окупантів.

Без них ми б не прокидалися вранці... без них ми не дожили б до Дня Незалежності... вони віддають життя за наше майбутнє. І варто розуміти, що їм теж потрібний "захист", який ми забезпечуємо, з безпосередньою допомогою волонтерів. Саме вони і зображені на двох роликах, які варто побачити кожному.

Олександр Педан з волонтерами, фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з волонтерами, фото: пресслужба Нового каналу

На першому ролику видно, як люди їдуть легковим автомобілем і "підтискають" автобус, в якому їхали військовослужбовці.

"Піджимай, підтискай. Швидко, швидко, рідненький. Ми волонтери, важкий... бери двома руками. Бережіть себе, ми вас любимо", - каже жінка на пасажирському сидінні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У цей момент вона передає коробку з невідомим, але приємним вмістом водієві.

@nadyaaaaaaa77

♬ оригинальный звук - user8269465148856

А на другому відео волонтери під'їхали до бронемашин і вже самим військовим передали кілька "подарунок", включаючи печиво, цигарки та інше.

"Справді армія народу. Непереможні", - пише користувач у коментарях.

@lesunj_71

#сила #укра #волонтер #рек

♬ оригинальный звук - lesunj_71

Нагадаємо, Сергій Притула засмучений поведінкою українців, після купівлі супутника пішла правда: "Я мало роблю, організм чіпає"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва мріє "залишити слід" у кожному місті України після перемоги: "Вірю, скоро співатимемо разом"

Знай.ua писав, Настя Каменських після Лободи вирушила в Ірпінь, щоб на власні очі переконатися в жорстокості Росії: "Переможемо і все відбудуємо"