Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який дозволив путіну розмістити свої війська на своїй території, знову сконфузився.

На його офіційному сайті з'явилося вітання для України із Днем Незалежності.

Самопроголошений лідер сусідньої нам країни, який півроку тому дозволив росії бомбити Україну зі своєї території, а також дозволив військам перетнути кордон, вирішив побажати мирного неба народу, сили, мужності, а також успіхів у відновленні гідного життя. Суцільний цинізм у його словах.

Олександр Лукашенко, фото: офіційний сайт
Олександр Лукашенко, фото: офіційний сайт

"Переконаний, що сьогоднішні протиріччя не зможуть зруйнувати багатовіковий фундамент щирих добросусідських відносин між народами двох країн. Білорусь і далі виступатиме за збереження згоди, розвиток дружніх взаємоповажних контактів на всіх рівнях", - сказав "президент" Білорусі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

лукашенко. Фото: скріншот Youtube
лукашенко. Фото: скріншот Youtube

Поки що не зовсім зрозуміло, навіщо він це робить. Останні місяці повсюдно ходять чутки, що диктатор путін умовив свого колегу вступити у війну проти України, проте той постійно відтягує цей момент.

Мабуть, до Лукашенка прийшло усвідомлення того, що незабаром Україна здобуде перемогу, а всім спільникам злочинців буде не по собі, от і вирішив поступово налагоджувати контакт.

зустріч Зеленського з Лукашенком
зустріч Зеленського з Лукашенком

При цьому кілька днів тому він заявив, що не планує ні з ким вступати у війну, проте вірити в його слова ніхто не збирається. Якийсь час тому він уже пообіцяв Дмитру Гордону, що не надасть росіянам свою територію для війни, але, як бачимо, не зрослося.

Кордон з Білоруссю - фото Державна прикордонна служба України
Кордон з Білоруссю - фото Державна прикордонна служба України

Нагадаємо, хто має вплив на путіни сьогодні, можуть зупинити війну в будь-який момент

Раніше повідомлялося, що голубина пошта, ноутбуки та кнопкові телефони: росіяни готуються відмовитися від смартфонів і раді цьому

Також росіяни збираються атакувати цивільні об'єкти – попередила американська розвідка