Голова аналітико-адвокаційної організації "Центр спільних дій" Олег Рибачук вирішив висловитися з приводу того, як путін благатиме про помилування вже цієї осені.

Розповів про це експерт у новому інтерв'ю для 24 каналу.

Зараз все частіше з'являються чутки про те, що росіяни вже усвідомили свою неповноцінність, і в Кремлі починається паніка щодо того, що відбуватиметься далі.

Останнім кроком для цього стали вибухи на Кримському півострові, який до певного часу був у безпеці. Диктатор думав, що так буде завжди, але, як бачимо, це зовсім не так.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Росія вже відчуває на собі економічний тиск, ЄС виходить з енергетичної залежності, волю українців та українського війська не зламати. У війні на витривалість це не стільки змагання у когось скільки ракет чи снарядів, а у когось сильніший дух. Усі експерти говорять про те, що восени будуть відчайдушні спроби якось домовлятися. Листопад, з різних причин. Це вже кінець осені, буде зрозуміло, чи відбудуться зміни на фронті" - говорить експерт.

Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Йдеться про саміт "Великої двадцятки", який має відбутися в середині листопада на острові Балі, що в Індонезії. Саме там особисто буде присутній і російський диктатор путін, і можливо навіть Володимир Зеленський. Йому поки що важко сказати, чи наважиться він покинути межі України вперше з 24 лютого, і залежить все від ситуації на фронті.

Також, Олег Рибачук вирішив висловити свою думку щодо того, як Франція та Німеччина втратили своє лідерство не лише у світі, а й у Європі.

Анджей Дуда та Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua
Анджей Дуда та Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

"Це старі лідери європейські Франції та Німеччини, які і привели світ до цієї ситуації, "проковтнули" і Грузію з окупацією, і Крим, і фактично виростили цього монстра. Дві європейські країни, які стояли на чолі ЄС - зараз це різко втратили. Україна та Польща сумарно – найбільші європейські країни. І навколо цієї українсько-польської унії формується новий Альянс. Зовсім інша конструкція Європейського Союзу" - підсумував Олег Рибачук.

Нагадаємо, що британських військових можуть почати готувати до війни проти росії: разом із ЗСУ боротимуться проти диктатора

Раніше повідомлялося, що HIMARS підповзає на надувному матраці до Кримського мосту: у мережі показали найбільший жах рашистів

Також, Олексій Арестович пояснив, як опозиція в Україні прагне нашої поразки