Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков вирішив висловитися з приводу того, чого очікувати українцям у майбутньому від війни з Росією. Приводів для переживання поменшало.

Про це він висловився у своєму коментарі для американського порталу CNN .

На думку Олексія Резнікова, Україна на сьогоднішній день вже пережила всі "найгірші сценарії" розвитку війни з диктаторською росією, і далі на нас чекає лише перемога.

Скрін, Facebook Резніков Олексій
Скрін, Facebook Резніков Олексій

Журналісти поставили голові Міністерства оборони питання щодо того, чи заходить сьогодні ця війна в глухий кут, оскільки за останній місяць ніяких поступів на фронті практично не сталося, і росія лише продовжує обстрілювати наші міста зі своїх ракет. Які, до речі, у 9 із 10 випадків потрапляють саме за цивільними об'єктами, що є неприпустимим.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми знаходимося на стадії стабілізації на полі бою за допомогою невеликого переміщення підрозділів, і ми створили там багато добрих засобів стримування", - зазначив Олексій Резніков.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

На Україну чекає лише "новий етап" війни, оскільки починається контрнаступ уже в іншому напрямку. Збройні сили України найближчим часом збираються повернути всі захоплені території, і на них знову пануватиме світ.

Сподіваємося, що це справді буде так, а найголовніше – найближчим часом і ефективно.

Олексій Резніков, фото: Facebook
Олексій Резніков, фото: Facebook

Нагадаємо, що росіяни побоюються через майбутній День Незалежності, адже можуть не вижити .

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також окупанти перетворили навчальний заклад Мелітополя на бордель — що пропонують за вступ до вузу